A magyar férfi kézilabda-válogatott tagjai életük és sportpályafutásuk egyik legjelentősebb élményére készülhettek, ugyanis hazai környezetben vehettek részt Európa-bajnokságon. Ezt korábban egyetlen magyar kézilabdázó sem kapta meg, hiszen Magyarország (Szlovákiával együtt) először rendezett kontinenstornát.
A WGSM TV egy évet ölel magába és havi rendszerességgel került online adásba. A cél az volt, hogy az EHF EURO 2022 -ig bemutassuk, a magyar válogatott minden egyes mozzanatát a megszokottól kicsit eltérő szemszögben. Ott voltunk az edzéseken, a felkészüléseken, az öltözőkön át a meccsekig, de természetesen az edzőtáborok kulisszatitkaiba is bepillantást nyerhettünk. Az Európa-bajnokság felé közeledve forgattunk a kötelező eseményeken (EB sorsolás stb…) át a Budapest Multifunkcionális Aréna (MVM DOME) első kapunyitásakor is. Voltak különféle vicces és még viccesebb játékok, komolyabb és mesélős interjúk a játékosokkal és a sportvezetőkkel.
Abba a szerencsés helyzetbe kerülhettem, hogy én lehettem ennek az egész csodának az operatőre és vágója. 13 hónap kemény munka volt, de minden percét élveztem, és egy nagyon színes és kalandos kézilabdás világot ismerhettem meg, a magyar válogatott nyomdokaiba járva. Természetesen mit sem értem volna az adás műsorvezetője és szerkesztője, Szalay Edit nélkül. Az Ő színes, vicces és profi stílusával teremtettük meg a WGSMTV adásokat, hónapról hónapra.

18 adást készítettünk a 13 hónap alatt. Az adások összesítve 146 percet adnak ki. Természetesen a teljes sorozatot is megtekinthetitek a „teszt” első adáson át az utolsó résszel best of the best adásig.